04 מרץ 2014

משלוח מנות!

זה מדהים איך כל שנה פורים בא. כל שנה. לא מפספס אף שנה. ומשנה לשנה הוא מגיע מהר יותר. 
ועוד יותר מדהים איך כל שנה אנחנו כאילו מופתעות מחדש: "מה? כבר פורים? אוף, למה לעזאזל לא התארגנו מבעוד מועד?!..."

אז זהו, שהשנה כן התארגנו. ואפילו מבעוד מועד. 
כי ככה זה כשאת בהריון מתקדם: הרגע האחרון הוא לא אופציה - מי יודע באיזה סוג של אשפוז תמצאי את עצמך בדיוק ברגע הלא נכון

והפעם אפילו קצת השקענו, אם לא בתחפושות (כי הרי האפרוחים והשפים הם כבר בעלי דעה מוצקה משל עצמם. הם דורשים גיבורי על ו/או דמויות מבחילות אחרות. וגם מקבלים.) אז לפחות במשלוח המנות.

בשנה שעברה לא התפרענו, ורק יצקנו שוקולד מומס לכפיות צבעוניות, אבל השנה עמלנו וטרחנו קצת יותר, טוב נו, לא יותר מדי - מה שאפשר הכנו מראש, ומה שאפשר קנינו  ושידרגנו. 
וזה המשלוח שלנו:




יצא חמוד, לא?
בקרוב אצלכן! 
איך?
אספנו את כל התמונות, המתכונים, ההסברים והטיפים, ואיגדנו אותם למגזין וירטואלי, אותו תוכלו לראות בקלות כאן.
יאללה, להפשיל שרוולים ולעבודה!
















רוצו להכין, אנחנו כאן לתמיכה, ואל תשכחו לחזור לספר לנו איך יצא.
תכלס, אין על פורים, זה החג הכי כייפי שיש. 

חג שמייח!


76 תגובות:

  1. לא ראיתי משהו יותר יפה מזה...אני נהנית כל פעם לקרוא את הבלוג שלך ונדהמת מהכשרון האין סופי ומהיופי בכל דבר ואפילו הקטן...כל הכבוד

    השבמחק
  2. מה זה המגזין הזה??? פשוט שלימות! מתעלות על עצמכן כל פעם מחדש!

    השבמחק
  3. מדהים! איך את עושה את זה ? :-) וזה עוד לפני שנכנסתי וקראתי לעומק.

    השבמחק
  4. אין דברים כאלה!!!!!!!!!!
    מהמם בטירוף חושים !!!!

    השבמחק
  5. רוצה גם משלוחה מנות כזה!
    ומזל טוף! טפו טפו חמסה חמסה מלח מים שום בצל

    אבו על הירח

    השבמחק
  6. מדהים מדהים ושוב מדהים!
    וגם וואו--

    השבמחק
  7. תודה יקרה,
    מקסים! מקסים!
    רצה לישם!

    השבמחק
  8. אין דברים כאלה!!!!!!! משתדרג לתענוג צרוף בכל פוסט ועשייה

    השבמחק
  9. נראה ממש מפתה.
    יופי של בלוג

    השבמחק
  10. מדהים!למות על זה!!! כל הכבוד תמשיכו כך!!! חג שמח ולידה קלה

    השבמחק
  11. זה באמת משלוח המנות הכי יפה שיש... וגם אני חשבתי להכין השנה אוסף של עוגיות שונות, וקופסא כזו ממש ראיתי בעיני רוחי, ואני מבקשת לדעת- כיצד? היא קנויה (שאלה מיותרת) ואם לא, אז איך מכינים אותה? תודה

    השבמחק
  12. זה באמת משלוח המנות הכי יפה שיש... וגם אני חשבתי להכין השנה אוסף של עוגיות שונות, וקופסא כזו ממש ראיתי בעיני רוחי, ואני מבקשת לדעת- כיצד? היא קנויה (שאלה מיותרת) ואם לא, אז איך מכינים אותה? תודה

    השבמחק
    תשובות
    1. היא קנויה :)
      זו מגירת חלוקה לסכו"ם, נרכשה בחנות יד שניה בשוק הפשפשים.
      מניחה שיהיה אפשר למצוא שם כאלה, או אצל אספניות וינטאג', ואם לא אז יש מגירות סכום מעץ בפוקס הום ואולי גם באיקאה.

      מחק
  13. מקסים, מתוק (תרתי משמע) וכ"כ מושקע!

    השבמחק
  14. השארת אותי עם פה פעור, אין מילים!

    השבמחק
  15. הורס מעלף כל הכבוד על ההשקעה

    השבמחק
  16. מעלף !!! מהמם!!! תודה רבה רבה

    השבמחק
  17. מהמם. מקסים. מושקע . כרגיל.....
    מחכה כל פעם מחדש לניוזלטר שלך.

    השבמחק
  18. מקסים! איך ניתן להדפיס את המגזין?

    השבמחק
  19. וואו מקסים מקסים! אני כבר הולכת לנסות..
    שאלה קטנה, מאיפה האריזות?

    השבמחק
  20. למות מהיופי ומהכשרון!!!!
    אין עליך!!!

    השבמחק
  21. פשוט אלופות !!כ"כ מושלם

    השבמחק
  22. מקסים מקסים מקסים!!!
    ונותן המון השראה
    שתהיה לידה קלה
    ואשמח אם תוכלי לספר איפה אפשר לקנות את האריזות היפות
    תודה!

    השבמחק
    תשובות
    1. היי נופר, לאיזו אריזה את מתכונת?
      חלק קנויות וחלק הכנתי בעצמי.
      ותודה רבה :)

      מחק
  23. איזה פרוייקט נפלא!
    רציתי לשאול האם השוקולד במנות השונות עבר טמפרור?
    הוא מבריק יותר מהרגיל...
    תודה!

    השבמחק
  24. הרעיונות, הביצוע, הצילומים, הגרפיקה, ההשקעה - הכל לא פחות ממושלם❣❣❣
    לגבי המשלוח הספציפי הזה - לשלוח לך את הכתובת שלי? :-)

    השבמחק
  25. וואו וואו וואו!!!
    הטיזרים באינסטגרם בהחלט בנו ציפייה שעמדת בה מעבר ומעבר :)
    תודה על השיתוף!

    השבמחק
  26. אין מילים!!!
    זה מקסים ברמות על!!!

    השבמחק
  27. פשוט אליפות!
    אין לי מילים, אני עדיין המומה...

    השבמחק
  28. מקסים!
    מה יש בתוך ריבועי השוקולד עם הפרח הוורוד?

    השבמחק
    תשובות
    1. פאדג' שוקולד לבן ותות. המתכון בחוברת :)

      מחק
  29. וואווו ממש מקסים!!!!
    איפה אפשר לקנות קופסת אריזה כזו?

    השבמחק
    תשובות
    1. הקופסה משוק הפשפשים. זו מגירת חלוקה לסכו"ם. אפשר למצוא מגירת סכו"ם דומה מעץ בפוקס הום או באיקאה.

      מחק
  30. מתה על הפוסטים היפהפיים שלך! נראה מקסים ומתוק להפליא! מתכננת לשלב במשלוחי המנות שלי חלק מהדברים ויש לי כמה שאלות:
    1. לגבי מטבעות השוקולד - חשבתי לעשות את המטבעות בשני צבעים. האם יעבוד טוב גם עם שוקולד חלב? האם צריך לעשות משהו שונה אם משתמשים בשוקולד חלב?
    2. לגבי הפאדג' שוקולד לבן ותותים - אם לא מצאתי מחית תותים, האם אפשר להכין לבד מתותים טריים או האם אפשר להשתמש בתחליף אחר? כמו כן, באיזה גודל תבנית רצוי להשתמש?
    3. לגבי הגריסיני בציפוי שוקולד - השתמשת במקלות גריסיני הגדולים הנמכרים בכל סופר או במשהו אחר? חשבתי אולי להמיר את הגריסיני במקלות בייגלה. יכול לעבוד לדעתך? כמו כן, קניתי קופסה של אבקת רויאל אייסינג אבל לא ברור לי מההוראות עליה מה צריך להיות היחס בין כמות האבקה וכמות המים שמערבבים.. אשמח להכוונה :-)
    תודה רבה!

    השבמחק
    תשובות
    1. היי מיכל,
      1. כן, אפשר גם משוקולד חלב. וגם משוקולד לבן.
      2. אפשר להשתמש בתותים טריים טחונים, כדאי לצמצם אותם קצת על אש נמוכה אחרת התערובת תהיה דלילה מדי. המרקם של המחית מזכיר קצת ריבה. אפשר אולי להחליך גם בריבת תות.
      3. יש בסופרים גריסיני דק שמגיע בקופסת קרטון מלבנית. הם נקראים GrissinBon. בהם השתמשתי. אפשר להשתמש גם בגריסיני העבים הרגילים וגם במקלות בייגלה.
      לגבי האייסינג, לפי ההוראות. בהתחלה שימי את מינימום המים שצריך וערבבי היטב, אם יוצא סמיך מדי אז מוסיפים עוד קצת מים בהדרגה, כל פעם חצי כפית, עד שמגיעים למרקם שנוח לך לזלף.
      בהצלחה!

      מחק
  31. שאלה: האם ניצן להמיר את מחית התותים למחית פיסטוק?

    השבמחק
    תשובות
    1. אני מניחה שכן אבל לא ניסיתי. אם תנסי - חזרי לספר איך יצא :)

      מחק
  32. כמה זמן הנשיקות, מטבעות השוקולד והגריסיני מחזיקים מעמד? מתכנת לוז להכנה של הכל לפני המשלוחים (עם תינוקת בת שבועיים :))
    תודה

    השבמחק
    תשובות
    1. הרבה זמן :)
      אפשר להכין כמה ימים מראש.
      בהצלחה!

      מחק
  33. היי שרית,
    זה נראה מעלף!!!
    כמה יחידות יוצאות מהמתכונים שצירפת?
    אני מתכוונת למתכונים של העוגיות, המקרונים והפאדג'.
    תודה, מיטל.

    השבמחק
    תשובות
    1. עוגיות - כ-30 יחידות
      מקרונים - כ-50
      פאדג' - כ-30,
      תלוי בגודל.

      מחק
  34. האם ניתן להדפיס את הקובץ?

    השבמחק
    תשובות
    1. היי ענת,
      שלחי לי מייל ואשלח לך קובץ להדפסה

      מחק
    2. הי
      תודה רבה!!! איזה כייף
      Anat1408@gmail.com

      מחק
  35. מקסים, נפלא ומהמם!
    האם יש איפשהו הדרכה לתחפושת השף לאם המאחרת?

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה רבה :)
      צר לי, אין לנו הדרכה. נסי לחפש בגוגל...

      בהצלחה!

      מחק
  36. היי,

    אני לא מצליחה לפתוח את הלינק. תוכלי לשלוח לי קובץ?

    השבמחק
  37. שלום,
    אפשר בבקשה גם לקבל את הקובץ להדפסה?
    זה המייל שלי: revitaltz101@gmail.com

    תודה רבה רבה!

    השבמחק
  38. פשוט מדהים ! נכנסתי לפוסט הזה כבר אין ספור פעמים.... את מוכשרת בטירוף... אפשר לקבל את הקובץ למייל ? Lironlevilaw@gmail.com שאלה... ניסיתי לעשות נשיקות צבעוניות ונהרס לי ; ( מתי להוסיף את צבע המאכל ובאיזה אופן לערבב? תודהההה ופורים צבעוני ושמח... מחכה בקוצר רוח לפוסט הבא :)

    השבמחק
    תשובות
    1. מוסיפים צבע מאכל בסוף, אחרי שהמרנג כבר מוכן, ומערבבים בעדינות רבה כמה שפחות.
      בהצלחה!

      מחק
  39. פוסט מדהים !!
    אני רוצה להכין את המתכון של הפאדג' שוקולד לבן ותותים, איך טבלת את את הריבועים לשוקולד הנמס? אני לא יודעת איך לטבול אותם ושיצאו כאלה מושלמים.

    השבמחק
    תשובות
    1. אפשרות - נועצים קיסם בריבועי הפאדג', טובלים בשוקולד המומס וכשמתייבש שולפים את הקיסם.

      מחק
  40. משלוח מנותת הכי מושלםם שראיתי!
    האם אוכל לקבל גם למייל??
    רציתי לשאול איך עשית את הפרחים מהבצק סוכרר

    השבמחק
    תשובות
    1. היי מעיין,
      שלחי את כתובת המייל שלך ואשלח לך את החוברת.
      את הפרחים הכנתי עם חותכן פרח, כזה:
      http://motek-cakes.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=157&category_id=35&option=com_virtuemart&Itemid=1

      מחק
  41. פשוט מדהים.
    אני נהנת כל פעם לקרוא את הבלוג שלך.
    אפשר בבקשה לקבל את הקובץ הדפסה?
    Rikishapira@walla.co.il
    תודה רבה

    השבמחק
  42. תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.

    השבמחק
  43. הרעיונות פשוט מקסימים והביצוע מהמם!
    אני אשמח לקבל את המגזין כקובץ שניתן להדפיס למייל shiran.naveh@gmail.com
    תודה רבה ושנה טובה :)

    השבמחק
  44. שבוע טוב
    הכנתי את המתכון של הפאדג' שוקולד לבן עם תות והוא יצא לי דביק מתוד עד כדי כך שאי אפשר היה לחתוך אותו והצבעים בפנים ביחס אל התמונה שלכם יצאו מאוד כהים אשמח אם תוכלו לענות לי :)

    השבמחק
    תשובות
    1. היי שני,
      באיזו מחית תות השתמשת? הכנתי את הפאדג' הזה הרבה פעמים וזה מעולם לא קרה לי, אני תוהה לגבי מחית התות, אולי זו שהשתמשת בה נוזלית מדי...

      מחק
    2. היי,
      האמת קניתי אותה בבני ברק אין שם של חברה היא נראית כמו ריבה עם חתיכות פרי בפנים והיא סמיכה האמת ששמתי לב שעוד שהכנסתי את המרשמלו החמאה והמים לסיר שהתערובת נעשתה ממש קרמלית הופיעו גושים חומים כאלה והכל נדבק

      מחק
  45. היי
    רציתי לשאול האם אני יכולה להקפיא את העוגיות חמאה וטראפלס לפני שאפיתי ולאפות עוד כמה ימים?

    השבמחק
  46. פשוט מקסים! יש לי שאלה לגבי השימוש באבקת צבע מאכל בעוגיות הוורודות. איך בדיוק משתמשים בו כדי לצבוע את אבקת הסוכר. ניסיתי וזה לא צבע אלא נהיה גבישי כזה. האם צריך למהול אותו במשהו? תודה

    השבמחק
  47. האם אבקת צבע מאכל זו האבקה שמשתמשים בה לשוקולד? בכל חנות שחיפשתי אמרו לי שזה רק מה שיש. כמו כן, האם פשוט מערבבים את האבקה עם אבקת הסוכר? תודה

    השבמחק
  48. היי, אפשר בבקשה לקבל את הקובץ להדפסה? למייל: ahuvatz@gmail.com תודה (:

    השבמחק
  49. אשמח מאוד לקבל את הקובץ להדפסה inbarkrauss@gmail.com המון תודה

    השבמחק